Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere bapların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bir örgüda kullanılan müşterek merdivenlerden yangın ve başka acil durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri öbür kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir gestaltdadır.

Binalarda belli standartlarda görev alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size malumat verecektir.

Yangına karşı güvende oturmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanların yaşama emniyetliğini temin etmek amacıyla kapı kasası ve kullanılan başka aksesuarlarıyla kredi teşkil etmekteyiz.

Bizimle çkırmızııştığınızda yangın merdiveni niyet için zirdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin yaman ve alevden korunması, yangın zonları arasında yangın ve kötüın intikalinin önlenmesi karınin kullanılan insanoğluın emanet ve mal güvenliğini sağlayan pasif yangın önlemlerinin en önemli parçkakımıdır.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bazı durumlarda ihtiyacınızı mukabillamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı örgülması gerekebilir. İşte böyle durumlar cevaz özel tasavvur merdivenler kullanılabilir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve sağlıklı hale Yangın kapısı istanbul getirmeyi hedefliyoruz.

Fakat bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda hareketsiz yangın çıkışı ve yangın merdiveni mimarilması ıztırari olarak kabul edilmektedir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla başlamak, projenize şayan boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı hazırlamak muhtevain İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page